Hakking

Hakking - Pernille Cordes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pernille Cordes
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Hakking.pdf
ISBN
6356963425854

BESKRIVELSE

En grunnbok i hakking med oppskrifter på 30 flotte design til klær og interiør!Hakking - en blanding av hekling, strikking og veving - er en gammel sentralasiatisk teknikk. Teknikken gir mulighet til å lage mange variasjoner med spennende strukturer, geometriske mønstre og mangefargete kombinasjoner.Denne boken inneholder oppskrifter på alt fra jakker, gensere, luer og sokker til babytrøyer, tepper og ting til interiøret. I tillegg rommer den en trinn for trinn-guide til alle de forskjellige teknikkene samt et omfattende mønsterbibliotek - til inspirasjon for både nybegynneren og den mer trente hekleren.Pernille Cordes er strikke- og hekledesigner og driver butikken Englebarn med eget garnmerke i Danmark. Som forfatter, foredragsholder og kursholder tar Pernille pulsen på trender innen strikk og hekling.

Mange av modellene er laget på en av mine reiser hit og dit i verden. Hakking, òg kjend som tunisisk hekling eller i nokre høve afghansk hekling, er ein handarbeidsteknikk der ein lagar tekstilar ved hjelp av ei hakkenål og garn.Hakkenåla liknar ei lang heklenål.Det finst òg variantar med krok i begge endane. Teknikken gjev eit ganske fast resultat med tydeleg rett- og vrangside. Hakking består av 2 grunnrekker som kalles frem- og tilbakerekker.

Begynn med å legge opp luftmasker til ønsket bredde (bredden på prosjektet). Så har du en heklenål eller hakkenål i huset, så er det bare å sette i gang med hakkingen! Hakking « Older Entries.

RELATERTE BØKER