I mørket

I mørket - Cara Hunter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cara Hunter
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
I mørket.pdf
ISBN
8717285313137

BESKRIVELSE

I mørket et grufullt mysterium som vil ta pusten fra deg - hvor sjokkerende hemmeligheter ser dagens lys og ingen er den de synes å være.En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare: kvinnen kan ikke snakke, og det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Hele nabolaget er i sjokk - hvordan kunne dette skje rett for nesen på dem? Kriminalinspektør Adan Fawley vet at ingenting er umulig, og at ingen er så uskyldige som de ser ut til.Mens politiet desperat leter etter spor, snubler Fawley over et gjennombrudd; en forbindelse til en sak han jobbet med for flere år siden, om en savnet kvinne og et barn, som aldri ble løst. Når han innser at huset til kvinnen som aldri ble funnet ligger rett ved siden av den gamle mannens hus, mener han å ha funnet forbindelsen som kan bringe rettferdighet til kvinnene . Men det er noe som ikke stemmer med den lille gutten fra kjelleren, og sannheten er hårreisende.Dette er den andre spenningsromanen om kriminalinspektør Adam Fawley.

En som er alene . En som aldri finner fram .

Det står mye om lys i bibelen. Jesus kom til verden som Det Sanne Lyset som skal gi lys til hvert menneske (Joh 1,9). 50+ videos Play all Mix - Kim Larsen & Kjukken - Ind i mørket YouTube Kim Larsen & Kjukken - Den Lige Vej (Officiel audiovideo) - Duration: 3:16.

RELATERTE BØKER