I stedet for aske

I stedet for aske - Deborah Raney | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deborah Raney
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
I stedet for aske.pdf
ISBN
4325235302373

BESKRIVELSE

Anna blir overfalt og etterlatt bevisstløs i et smug - og ingenting blir som før. Anna har et rikt liv. Hun er passert 40, har et godt ekteskap, og begge døtrene er flyttet hjemmefra for å studere. Selv sitter hun også på skolebenken igjen, og gleder seg til å ta fatt på spennende nye hverdager. Så, en kveld da hun er på storbytur med ektemannen, skjer det utenkelige. Hun skal rekke en avtale, tar en snarvei, og blir brutalt overfalt og voldtatt. Forslått og traumatisert vender Anna hjem med et desperat håp om å finne tilbake til det normale. Hun bruker alle krefter på å fortrenge hendelsen, men det viser seg at hun er blitt gravid som resultat av voldtekten. Nå blir Annas tro og alle prinsipper og verdier satt på prøve. Tunge, skjellsettende avgjørelser må tas. Avgjørelser som involverer alle dem hun er glad i. Kan Gud være en del av dette bildet? "I stedet for aske" er historien som ikke slipper tak i deg. Den aktualiserer de «umulige» valgene.

Forskere har utviklet en ny type betong hvor man benytter et miljøfarlig restprodukt i produksjonen. ...

- 8. juli, 2018 "Den kendsgerning, at vi kaldes til at udholde prøvelser, viser, at Herren Jesus ser noget dyrebart hos os, som han ønsker at udvikle ... Kjøp I stedet for aske fra Bokklubber Anna blir overfalt og etterlatt bevisstløs i et smug - og ingenting blir som før.

RELATERTE BØKER