Kampen for Monika

Kampen for Monika - Aasa Christine Stoltz, Stig Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aasa Christine Stoltz, Stig Nilsen
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Kampen for Monika.pdf
ISBN
1798659489151

BESKRIVELSE

Hun vet hvem som drepte datteren hennes, men politiet sier det er selvmord. Åtte år gamle Monika blir funnet død av moren Kristina da hun kommer hjem fra jobb. Til tross for at Kristina straks peker ut sin eks-samboer som drapsmannen, og det finnes spor etter en gjerningsperson på åstedet, forklarer politiet tidlig Monikas død som selvmord. I denne boken får vi innblikk i det verst tenkelige marerittet for en mor. Vi følger politiets etterforskning i to omganger fram til endelig siktelse og dom mot mannen Kristina pekte på fra første dag. Rene tilfeldigheter førte til at en av Norges mest brutale barnedrapssaker ble oppklart. Dette er historien om en mors fortvilte kamp for å bli trodd og om norgeshistoriens største politiskandale.

Til tross for at Kristina straks peker ut sin eks-samboer som drapsmannen, og det finnes spor etter en gjerningsperson på åstedet, forklarer politiet tidlig Monikas død som selvmord. I denne boken får vi innblikk i det verst ... Kampen for Monika historien om jakten på en barnemorder.

- I denne sesong to har vi valgt å følge den polske lingvisten i jakten på å finne sin far. Og pengene mine har jeg fått uansett, smiler Monica Hjelle som sier at også hennes rollemakker - Nils Jørgen Kalstad - er blitt redigert ut. «Kampen for tilværelsen» er spilt inn i 16 episoder.

RELATERTE BØKER