Langsomheten

Langsomheten - Milan Kundera | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
9,23 MB
FILNAVN
Langsomheten.pdf
ISBN
4683937460168

BESKRIVELSE

Forfatteren Milan og hans kone Vera besøker et slott på den franske landsbygda. De søker fred og ro, men blir overrasket av en gruppe eksentriske forskere som holder seminar på stedet. En gang på 1700-tallet inntar en ung adelsmann det samme slottet. Der innlater han seg på en erotisk lek med den hemmelighetsfulle Madame de T. To par, skilt av to århundrer, leter etter det samme, men oppdager vidt forskjellige ting. Denne mesterlig komponerte romanen er en underholdende hyllest til forføringskunsten og til langsomheten.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

En gang på 1700-tallet inntar en ung adelsmann det samme slottet. Jeg får ofte spørsmål om hva som er god ledelse, eller hva en god leder gjør. I dette temaet finnes det så mye stoff at det blir overveldende.

Fortsett, fortsett! Seksualunderviser Stine Kühle-Hansen (NACS), holder ofte foredrag om at «en orgasme er ikke en endestasjon». Hun har flere konkrete tips til kvinner og par som de kan gjøre etter sin første orgasme, blant annet V-grepet. Leve i langsomheten I februar 2013 gikk det som det måtte gå.

RELATERTE BØKER