Magefølelse

Magefølelse - Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Magefølelse.pdf
ISBN
7364568151313

BESKRIVELSE

Dette er boka for alle som ønsker en rolig og glad mage. Ulike mageproblemer er vanlig, det kan være vondt i magen, oppblåsthet eller hard eller løs mage. Her får du vite alt om magen, hvordan den fungerer, hva du bør spise, og hvordan du bør leve for å ha en mage i balanse. Her er det gode råd om livsstilsforandringer, stresshåndtering og kosthold for alle med irritabel tarm og andre mageproblemer.

Stiller du spørsmålene i et jobbintervju, risikerer du å ansette feil person. Går på barrikadene for mer magefølelse i rekruttering. Cathrine Moestue tar til orde for å lytte til kroppen din når du rekrutterer.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Dr.

RELATERTE BØKER