Navigatøren

Navigatøren - Clive Cussler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Navigatøren.pdf
ISBN
2573511561286

BESKRIVELSE

For mange år siden ble en fønikisk statue kjent som Navigatøren, stjålet fra Bagdad Museum. Det finnes de som vil gjøre hva som helst for å slå kloa i den. Deres første offer er en forbrytersk antikvitetshandler, myrdet med kaldt blod. Hadde det ikke vært for Kurt Austin og Joe Zavala på forskningsskipet NUMA, ville deres neste offer blitt en etterforsker fra FN. Hva er så spesielt med denne statuen? Jakten på svar bringer NUMA-teamet på en forbløffende reise i tid og sted. En reise som innebærer intet mindre enn Salomos tapte skatter, en mystisk bunke dokumenter, personlig kodet av Thomas Jefferson, og et topp hemmelig vitenskapelig eksperiment som kan forandre verden for alltid. Og det er før alle overraskelsene virkelig begynner ...

juli 1897, forsvunnet 2. juli 1937) var en amerikansk flyver, flypioner og forfatter..

I noe bredere forstand handler det å navigere også om hele navigasjonsprosessen. Denne prosessen kan deles opp i: Planlegging, utførelse, overvåkning og ... Necesse blir utgitt hvert år og har en bred tilnærming innen følgende sjømilitære fagfelt: Navigasjon, teknologi, logistikk/ressursforvaltning, samt ledelse og sjømakt..

RELATERTE BØKER