NTB-språket

NTB-språket Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
NTB-språket.pdf
ISBN
9234091333888

BESKRIVELSE

Boka inneholder både ei ordliste og en regeldel med gode språkråd. Ordlista inneholder ca. 22.000 oppslagsord, og er ment å dekke et basisordforråd i norsk innenfor offisielt bokmål. Regeldelen tar for seg rettskriving og grammatikk, samt tegnsetting, egennavn, rettsterminologi, transkribering m.m. Boka er laget for journalister, men kan også passe for studenter, lærere, tekstforfattere, informasjonsfolk mfl.

For en fullsatt sal på Bjørnsonfestivalen i Molde i dag fortalte den tidligere islandske presidenten om ... LES MER språkhandbok, NTB-språket (Kunnskapsforlaget, 2007), men tar for seg nynorsk. Boka er delt i to delar: ei ordliste med over 30.000 oppslagsord og ein regeldel med gode råd om rettskriving og språkbruk. Kjøp NTB-språket fra Bokklubber Boka inneholder både ei ordliste og en regeldel med gode språkråd.

Vi skriver altså «det nye koronaviruset» og ikke «coronaviruset». Read more → For å forstå reglene skikkelig må du kunne såpass mye grammatikk at du kan kjenne igjen en leddsetning* (tidligere kjent som bisetning) og vite forskjellen mellom underordnende og sideordnende konjunksjoner*.

RELATERTE BØKER