Oppdragelse mellom frihet og grenser

Oppdragelse mellom frihet og grenser - Tone Strømøy | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Strømøy
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Oppdragelse mellom frihet og grenser.pdf
ISBN
7628646460870

BESKRIVELSE

Denne klassikeren av en bok om barneoppdragelse er stadig like aktuell.Dette er en bok om barneoppdragelse uten pekefinger. Forfatteren definerer oppdragelse som «å elske frem» barnets iboende muligheter. Hun argumenterer for at barn trenger både frihet og grenser for å utvikle seg i en positiv retning og for å kunne danne en god selvfølelse. Boken bygger på solid teoretisk bakgrunn og et relasjonelt syn på barn og voksne. Mennesket kan bare utvikle seg sammen med andre.Boken er full av eksempler som vil sette i gang tankeprosesser og refleksjon hos leseren. Den er beregnet som en grunnbok i barnehagelærerutdanningen, grunnskolelærerutdanningen og andre utdanninger som er rettet mot barn. Også foreldre kan dra nytte av boken.

Tilhengerne av "fri barneoppdragelse" syntes å mene at barna kunne ta ansvar for seg selv og ha frihet til selv å finne ut hvordan de ville oppføre seg. Tone Strømøy, Oslo Met, universitetslektor og forfatter av boken «Oppdragelse mellom frihet og grenser» 18.10.2019 Anne-Line Bjerknes stiller det betimelige spørsmålet om det er greit å bruke timeout i barnehagen? Timeout er en form for skammekrok ... Strømøy har skrevet boken «Oppdragelse mellom frihet og grenser», hvor hun argumenterer for at et barn trenger både frihet og grenser - noe hun mener gjelder like mye for stebarn. Kjøp Oppdragelse på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Oppdragelse i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. I boken «Oppdragelse mellom frihet og grenser.

Forfatteren argumenterer for at barn trenger både frihet og grenser for å utvikle seg i en positiv retning og for å kunne danne en god selvfølelse. Boka er full av eksempler og er beregnet som en grunnbok i barnehagelærerutdanningen ... Kjøp Oppdragelse mellom frihet og grenser fra Bokklubber 'Oppdragelse mellom frihet og grenser' er skrevet for deg som er interessert i barneoppdragelse, enten du er forelder, lærer eller sosionom.

RELATERTE BØKER