Byggeteknikk med materialkunnskap

Byggeteknikk med materialkunnskap - Kjell O. Hauge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell O. Hauge
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Byggeteknikk med materialkunnskap.pdf
ISBN
3900317702420

BESKRIVELSE

Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke dagens krav til effektiv vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger.Bøker som inngår i serien:Byggetenikk med materialkunnskapAvfallsbehandlingSanitæranleggInternkontrollSentralvarmeanlegg og varmesystemerVentilasjonElektriske anleggENØK

Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke ... Kjøp Byggeteknikk med materialkunnskap fra Bokklubber Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke dagens krav til effektiv vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger.Bøker som inngår i serien:Byggetenikk med ... Søk: 'byggeteknikk' Byggeteknikk med materialkunnskap ISBN 9788256271788, 2011, Kjell O. Hauge Byggeteknikk med materialkunnskap handler om ulike bygningskonstruksjoner, krav til materialer og planløsninger på viktige byggedetaljer.

Det gir en unik mulighet til å designe nye og framtidsrettede trekonstruksjoner og byggemetoder. Byggeteknikk med materialkunnskap. Byggeteknikk med materialkunnskap handler om ulike bygningskonstruksjoner, krav til materialer og planløsninger på viktige byggedetaljer.

RELATERTE BØKER