Du er min beste venninne

Du er min beste venninne En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,62 MB
FILNAVN
Du er min beste venninne.pdf
ISBN
8996879140348

BESKRIVELSE

"Bestevenner" - dette er et løfte, ikke en merkelapp. Din beste venn fyller hele din verden. Hun vet hva du tenker bare ved å se på deg, kan få deg til å le når du er trist - og er aldri lenger unna enn en telefonsamtale hvis du trenger gode råd.

Og utroskap er noe av det mest krevende en kan oppleve i et kjæresteforhold. Når du i tillegg opplever å bli sviktet av din beste venninne, er det med på å forsteke den vonde opplevelsen. Hei alle baderns lesere! Jeg vil bare si hvor mye jeg setter pris på Andrea som en av mine aller beste venner.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788247605486 Hipp hipp hurra for min beste venninne! Jeg håper at du blir skikkelig bortskjemt i dag, for du fortjener kun det aller beste. Selv om årene går, så husk at du er som god vin - du blir bare bedre med årene! ...

RELATERTE BØKER