Hjernen

Hjernen - Patricia Daniels | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patricia Daniels
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Hjernen.pdf
ISBN
8135032027982

BESKRIVELSE

Hjernen gjør oss til den vi er. Her oppstår idéer og drømmer - og herfra styres alle kroppens bevegelser. Paradokset er at organet som setter oss i stand til å forstå verden, fortsatt har hemmeligheter. Takket være ny forskning begynner vi likevel å forstå hvordan hjernen arbeider, hviler og holder seg frisk.

Lær deg også FAST-regelen. Hjerneventriklene er hulrom inne i sentralnervesystemet som er fylt med hjernevæske (cerebrospinalvæske). Det er fire slike hulrom eller ventrikler i hjernen.

For å ta vare på hjernen bør vi alle kjenne noe til hvordan den fungerer og hvordan den kan bevares best mulig opp i høy alder. Å stadig å lære nye ting er en fin måte å trene hjernen på, så sørg for at du holder deg nysgjerrig og våken. Hvis du ikke er kjent med et ord eller du ser en ny plante, så søk det opp! Slik virker hjernen vår.

RELATERTE BØKER