Hvitt hav

Hvitt hav - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Hvitt hav.pdf
ISBN
8974098016996

BESKRIVELSE

Hvitt hav er oppfølgeren til suksessromanen De usynlige - en dramatisk kjærlighetshistorie fra Barrøy i året 1944-45. Ingrid tror hun er er alene på øya, men får oppleve en uvanlig forelskelse i noen intense vinteruker. Denne gang spenner Roy Jacobsen opp et enda større lerret, og leverer en sterk og handlingsmettet roman om et skjebneår i norsk historie.Hvitt hav er bind 2 i en trilogi.

Roy Jacobsen gir oss et kjærkomment gjensyn med menneskene på Barrøy. "HVITT HAV er blitt en storslått fortelling, raffinert og besk, med lang ettersmak. Roy Jacobsens andre roman fra Barrøy, HVITT HAV, er om mulig enda bedre enn «De usynlige».

Ingrid tror hun er alene på øya, og får oppleve en uvanlig forelskelse i noen intense vinteruker. Roy Jacobsen gir oss et kjærkomment gjensyn med menneskene på Barrøy. Mine tanker om Hvitt hav: Når det stormer er havet hvitt - her følger vi Ingrid og de andre fra Barrøy gjennom mange "stormer" - gjennom krigens siste år - den strevsomme hverdagen, slitet, savnet, fattigdommen og alt det tunge blir om mulig enda tyngre i disse krigsårene - vi følger beretningen frem til den første høststormen setter inn i det første fredsåret. Hvitt hav er oppfølgeren til suksessromanen De usynlige.

RELATERTE BØKER