Hvor er påskeegget?

Hvor er påskeegget? - Lars Mæhle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Mæhle
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Hvor er påskeegget?.pdf
ISBN
8970288552018

BESKRIVELSE

Det er klart for gul fest i Kråkeslottet barnehage. Men før festen kan begynne, må barna finne et påskeegg som Elin og Sven Ingvar har gjemt. På et ekstra lurt sted. Det blir en vanskelig og overraskende leterunde for Leon og Live, Kråkeslottets detektiver. For noen ganger kan de voksne være like lure som barn. I alle fall nesten.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788241918407 Påskeegget blir en kristen tradisjon. I den kristne verden ble egget symbol på Jesu gjenfødelse, og påskeegget ble en del av påsketradisjonen.

Siden 2002 har vi vært en del av Kavli Norge. Vi foredler i dag (2010) melk fra ca 530 gårder - 210.000 liter daglig. Hvor er påskeegget? Endelig et påskemysterium som faktisk handler om påsken.

RELATERTE BØKER