Hvor lenge varer vi

Hvor lenge varer vi - Mari Andreassen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Andreassen
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Hvor lenge varer vi.pdf
ISBN
6368627997552

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen 2019, Ungdommens kritikerpris og Subjekt-prisen!I de sju novellene i denne boka skildres møter mellom mennesker der alt settes på spill. En frisør får mobberen fra barneskolen i stolen framfor seg, en tannlege med hygienemani går til kamp mot bakteriene for å redde forholdet sitt, og en kvinne får uventet besøk noen timer etter at hun har begravet ektemannen sin.Hvor lenge varer vi handler om mennesker som har trukket seg tilbake, men som på samme tid forsøker å nå frem til en annen. Alle ønsker å gjøre godt - og rett -, men de vet ikke helt hvordan de skal få det til.

Vi lærte at den myke refleksen tålte masse, mens de harde refleksbrikkene virket ikke så bra etter at de ble oppskrapt. Helsedirektøren: - Ja, vi tror koronasyke blir immune. Men vi vet ikke hvor lenge.

februar 2002 Hei!! Jeg skal ... Vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn to år gammel.

RELATERTE BØKER