Konge-Speilet

Konge-Speilet - Anonymous | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anonymous
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Konge-Speilet.pdf
ISBN
8668692262757

BESKRIVELSE

Vi holder til i Kirkegate 2, 4610 Kristiansand S. Mester i RT Kongespeilet er Kay Johnsen, se vedlagt informasjon om mesterråd Kongespeilet er et filosofisk skrift fra 1200-tallet, og regnes som et av de viktigste litterære verkene fra norsk middelalder.Teksten er skrevet som en samtale mellom far og sønn, der sønnen spør og faren underviser.

Kongespeilet er i sin art ikke enestående. I europeisk middelalderlitteratur finnes mange liknende "fyrstespeil". Kongsspegelen (norrønt Konungs skuggsjá, latin Speculum regale) er eit læreskrift i samfunnskunnskap og samfunnsmoral frå 1200-talet.Det er eit filosofisk-didaktisk skrift, forfatta i Noreg, og blei skrive som ei lærebok for seinare kong Magnus Lagabøte, son av kong Håkon Håkonsson..

RELATERTE BØKER