Strikk enkelt til barn

Strikk enkelt til barn - Stina Tiselius | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stina Tiselius
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Strikk enkelt til barn.pdf
ISBN
9092288227091

BESKRIVELSE

Det aller gøyeste er å strikke til barn. Det går raskt, det koster ikke så mye og man kan boltre seg i herlige farger og morsomme detaljer. Dessuten er en klassisk, strikket babyjakke, et vakkert babyteppe eller en liten lue de fineste gaver til små mennesker som blir store altfor fort. I denne boka finner du klassiske, praktiske og nydelige plagg fra 0 til 5 år. Alle oppskriftene er enkle, slik at også de som ikke har strikket så mye tidligere skal finne noe som passer. For nybegynneren har vi tatt med en enkel, trinn-for-trinn strikke- og hekleskole.

Design by Marte Helgetun så dagens lys 30. november 2010 Det startet med en enkel blogg, og utviklet seg raskt til å bli til så mye mer.

januar 2014 30. januar 2014 Publisert i Barn , Tilbehør Stikkord: enkel hals , rask , smart garn , strikket hals , varm hals Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

RELATERTE BØKER