Brev fra min barndom

Brev fra min barndom - Emma Reyes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Reyes
DIMENSJON
5,38 MB
FILNAVN
Brev fra min barndom.pdf
ISBN
3017560773018

BESKRIVELSE

Den columbianske kunstneren Emma Reyes vokste opp som lutfattig og foreldreløs, innestengt i et kloster sammen med søsteren Helena. De ble utnyttet og krenket på det groveste av de fleste voksne. Dette er en levende fortelling om en hjerteskjærende barndom, fortalt av Emma selv. Brev fra min barndom ble kåret til årets bok i Columbia 2012. Boken er hyllet i en rekke land og ble varmt omfavnet av nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez.

Boken er hyllet i en rekke land og ble varmt omfavnet av nobelprisvinneren i litteratur, Gabriel García Márquez. «Brev fra min barndom» ble en umiddelbar klassiker da den utkom i Colombia i 2012, tolv år etter forfatterens død. Tittelen er i dag oversatt til en rekke språk.

Omtalen er utarbeidet av BS. Min side Kontakt oss Annonsere Dødsfall Kundeservice ... «Brev fra min barndom» ligner lite annet jeg har lest.

RELATERTE BØKER