Er jeg god nok?

Er jeg god nok? - Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Er jeg god nok?.pdf
ISBN
1673421480370

BESKRIVELSE

Er du redd for å gjøre feil? I denne boken møter du Nora og Andreas. De er begge litt sjenerte og tilbakeholdne, og de er redde for å gjøre feil. De liker heller ikke å prøve nye ting. Historiene i boken handler om hva som er vanskelig for Nora og Andreas. De opplever ofte at situasjoner blir utfordrende og at de blir lei seg. Men de øver seg også på å gjøre nye ting og tørre å gjøre feil. Da opplever de at det blir litt lettere. Til hver historie er det spørsmål som kan brukes som inngang til samtaler om selvkritikk og perfeksjonisme. Bokens etterord er skrevet til den voksne som vil prøve å forstå og hjelpe barn som holder seg tilbake, og hvordan de kan øve seg på å møte utfordringer og ukjente situasjoner. Les mer om Digitale barn på Barnevakten.no

Her er sjekklista for gode mammaer. Bokens etterord er skrevet til den voksne som vil prøve å forstå og hjelpe barn som holder seg tilbake, og hvordan de kan øve seg på å møte utfordringer og ukjente situasjoner. Les anmeldelse av Er jeg god nok? i Tidsskrift for den norske legeforening. Jeg tror ikke Pippi gikk på førtidspensjon, jeg tror hun fortsatt er i jobb.

Det er mer taktikk der. På distanse handler det kanskje om ha enda mer dagen enn i sprint.

RELATERTE BØKER