Knit happens

Knit happens - Siri Saltnes Haaland, Anette Lyngstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Saltnes Haaland, Anette Lyngstad
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Knit happens.pdf
ISBN
4389684826063

BESKRIVELSE

I havet av strikkebøker har det vært et tomrom mellom barn og voksne. Aldersgruppen 10-16 år ønsker andre mønster og farger, så her er boken for alle dere som vil strikke til de mellom 10 og 16 år. 46 nye, kreative og moderne design for både gutter og jenter. Varierende vanskelighetsgrad, tydelige oppskrifter, gode råd og tips. Knit Happens er et suksessfullt onlineprosjekt på web, Instagram og YouTube drevet av venninnene Anette Lyngstad og Siri Saltnes Haaland. Siri har også egen strikkebutikk på Karmøy. Jentene har designet den berømte Karmøyvotten og utgitt flere strikkehefter. Dette er deres første bok.

Dette er deres første bok. Kjøp Knit happens fra Bokklubber Strikk til de mellom 10 og 16 år! I havet av strikkebøker har det vært et tomrom mellom barn og voksne. Aldersgruppen 10-16 år ønsker andre mønster og farger, så her er boka for alle dere som vil strikke til de mellom 10 og 16 år.

Knit Happens bok. I havet av strikkebøker har det vært en tomrom mellom barn og voksne.

RELATERTE BØKER