Løsningsfokusert sjelesorg

Løsningsfokusert sjelesorg - Gry Espedal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gry Espedal
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Løsningsfokusert sjelesorg.pdf
ISBN
3329301813212

BESKRIVELSE

Dette er en bok om hvordan en som sjelesørger kan gjennomføre hverdagssamtaler i kirken på en løsningsfokusert måte. Sjelesorgsamtaler foregår ikke alltid i situasjoner hvor mennesker er i krise eller sorg. Noen ganger handler det rett og slett om at den som kommer til samtale har et problem. Forfatteren viser hvordan du kan hjelpe mennesker til å bli kjent med egne ressurser, håp og muligheter. Den løsningsfokuserte sjelesorgtilnærmingen tilbyr en form for livshjelp eller livsorientering som kan hjelpe den som er i samtale til å leve det livet han eller hun ønsker. Boken retter seg mot de fleste som gjennomfører samtaler i kirken, det være seg prester, diakoner eller andre kirkelige ansatte og lekfolk. Tilnærmingen kan også egne seg for mennesker som arbeider med samtaler i frivillige og diakonale organisasjoner.

Det kan handle om å stille spørsmål som i stor grad får fram menneskers tro og hvordan de kan leve med den i praksis, sier hun. Løsningsfokusert sjelesorg. Gry Espedal (Heftet) 359 kr.

Diakonhjemmets bedriftshelsetjeneste - LØFT og arbeidsglede. Blindeforbundet - Løsningsfokusert tilnærming for mentorer.

RELATERTE BØKER