Mamma og pappa er skilt

Mamma og pappa er skilt - Else Marie Schmidt Andersen, Trine Hjorth Bønnerup, Rikke Mølbak | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Marie Schmidt Andersen, Trine Hjorth Bønnerup, Rikke Mølbak
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Mamma og pappa er skilt.pdf
ISBN
7114122352658

BESKRIVELSE

Å ha skilte foreldre kan være vanskelig. Noen bor en uke hos mamma og en uke hos pappa, mens andre bor hos den ene forelderen og besøker den andre. Kanskje har du også skilte foreldre, eller kjenner noen som har det? Da vet du også at det noen ganger kan være vanskelig. Kanskje savner du den forelderen du ikke er sammen med, eller er lei av at mamma og pappa krangler, eller ikke vil snakke med hverandre. I bokens siste del er det et kapittel til den voksne som ønsker å støtte barn som har det vanskelig. Boken kan brukes av foreldre, besteforeldre, lærere og andre viktige voksne i barnets liv. I boken møter du barn som går i første og tredje klasse ved Byskolen.

Jeg har i flere år måttet høre på at mamma snakker dritt om pappa til meg, og jeg har sagt tydelig ifra evig mange ganger, men hun vil ikke høre på meg og det gjør utrolig vondt. Kjøp 'Mamma og pappa er skilt, om barn og skilsmisse, om børn og skilmisse' av Else Marie Schmidt Andersen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205492844 Vår pris 175,-.

Men det er veldig vanskelig og velge en av dem og de kommer absolutt ikke fram til en rettferdig løsning. Mamma og pappa skilt Problemer med pappa. 18.05.2014 2014 Ekteskap; Trenger pause fra mamma, men vil ikke bo hos pappa.

RELATERTE BØKER