Metode og dataanalyse

Metode og dataanalyse - Geir Gripsrud, Ulf Henning Olsson, Ragnhild Silkoset | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gripsrud, Ulf Henning Olsson, Ragnhild Silkoset
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Metode og dataanalyse.pdf
ISBN
4373180353820

BESKRIVELSE

Metode og dataanalyse tar utgangspunkt i beslutningsproblemer som man står overfor i bedrifter og organisasjoner, og drøfter hvordan man formulerer undersøkelsesspørsmål, utformer undersøkelser, skaffer til veie og analyserer data, og rapporterer resultatene.Boken er spesielt beregnet på studenter i markedsføring og økonomisk-administrative fag.Det skjer en rask utvikling når det gjelder tilgangen på data i næringslivet. Denne 3. utgaven er en oppdatert og utvidet versjon av Metode og dataanalyse fra 2010, hvor utviklingen innenfor analysebransjen er tillagt spesiell vekt. En sentral del av boken er fortsatt en «hands-on» innføring i hvorfor - og hvordan - forskjellige statistiske teknikker benyttes til å analysere strukturerte datasett. Prinsipal komponent analyse er nytt i denne utgaven. Den viktigste endringen fra forrige utgave er imidlertid at det nå vises hvordan analysene utføres ikke bare med JMP, men også med Excel og SPSS.Datasettene finner du under Tilleggsmateriell på boksiden på cda.no.

Ofte legger vi inn forhåndskunnskap om det spesifikke problemområdet vi jobber innenfor. Kjøp Metode og dataanalyse. Oppgavesamling fra Cappelendamm Denne oppgavesamlingen er skrevet til hovedboken Metode og dataanalyse.

Dataanalyse består av et stort antall teknikker, en verktøykasse for å trekke ut informasjon. Ofte legger vi inn forhåndskunnskap om det spesifikke problemområdet vi jobber innenfor. Kjøp Metode og dataanalyse.

RELATERTE BØKER