Resultater gjennom team

Resultater gjennom team - Endre Sjøvold | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Sjøvold
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Resultater gjennom team.pdf
ISBN
1013591836419

BESKRIVELSE

Endre Sjøvold har skrevet en praktisk rettet bok for deg som skal hjelpe team og grupper til å yte sitt beste.Ulike oppgaver fordrer ulikt samspill i teamet. Det finnes ikke et sett av allmenngyldige "oppskrifter" for teambygging som virker på alle team til enhver tid. Teambygging er alltid skreddersøm. Hensikten med denne boken er å gi deg metoder for å "treffe blink" i ditt arbeid for å heve prestasjonene i teamet.Boken består av tre deler:Del 1. Hva er teambygging?Introduksjon til relevant teori og spesielt til "Spinnteorien for grupper".Del 2: Å treffe blink: gruppeutvikling og formålsnivå Bokens praktiske del der Spinnteorien blir anvendt.Del 3: Utvalgte emnerFem utvalgte emner som har relevans for praktisk teambygging.

Teambygging er alltid skreddersøm. Hensikten med denne boken er å gi deg metoder for å treffe blink i ditt arbeid for å ... Kjøp Resultater gjennom team fra Norske serier Endre Sjøvold har skrevet en praktisk rettet bok for deg som skal hjelpe team og grupper til å yte sitt beste.

Ulike oppgaver fordrer ulikt samspill i teamet. Det finnes ikke et sett av allmenngyldige "oppskrifter" for teambygging som virker på alle team til enhver tid.

RELATERTE BØKER