Tretten

Tretten - Steve Cavanagh | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steve Cavanagh
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Tretten.pdf
ISBN
4626814733714

BESKRIVELSE

Vinneren av Theakston's Crime Novel of the Year 2019!Seriemorderen står ikke på tiltalebenken. Han sitter i juryen ...«Så vidt du kjenner til, er det noe som bør utelukke deg fra å sitte i denne juryen?»Å drepe var enkelt. Men det var bare begynnelsen. Joshua Kane har forberedt seg til dette øyeblikket hele livet. Det er nå det gjelder.Det er århundrets drapssak. Og Kane har drept for å få den beste plassen i salen: i juryen. Nå gjelder det å sørge for at en uskyldig mann blir dømt.Men noen er på sporet av ham. Den fryktløse og sympatiske forsvarsadvokaten og tidligere svindleren, Eddie Flynn. Han blir mer og mer overbevist om at den virkelige drapsmannen ikke sitter på tiltalebenken, men er medlem av juryen ...«Fremragende.» Lee Child«Tretten er rettsaldrama på sitt aller beste. Overraskende vendinger som du aldri så komme, og et persongalleri du ikke kan få nok av. Steve Cavanagh er John Grisham for en ny generasjon. Velpolert, uhyre spennende og original. Årets favorittbok.» Sarah Pinborough«En briljant, genialt oppbygget bok. Steve Cavanagh lander et misunnelsesverdig godt premiss med stil.» Ruth Ware«Jeg har fulgt med på Steve Cavanagh i noen år, og Tretten er en skikkelig fulltreffer. Så geniale bøker er sjelden kost.» Michael Connelly«Fortjener rett og slett å være STOR. Hvis du leser en thriller som er like god som Tretten i år, er det fordi du har lest den to ganger.» Mark BillinghamTretten er solgt til 20 land. Forfatteres to første thriller er også utgitt på norsk: Forsvareren og Tilståelsen.

møte Normisjon Øyer 19:00 ... ØYER FJELLSTYRE Kongsvegen 1646, 2635 Tretten. E-post: [email protected] Telefon kontor: 48 89 98 98 Lenker: Jakt Fiske Friluftsliv Jordbruk Aktuelt Kart og flyfoto over Torsheimsvegen 138, 2635 Tretten fra 1881 27 personer omkom.

30 kilometer nord for Lillehammer.Tettstedet grenser til Gausdal i vest, Fåvang i nord, Øyer i sør og Øyerfjellet i øst. En person fra Tretten kalles en tretling (/'træʂ'ling/) og man sier at en tretling bor på Tretten. Tretten Kro, Camping, Hotell, Motell, Kafe, Restaurant, ligger helt inntil E6 på Tretten, 29 kilometer nord for Lillehammer med direkte avkjøring fra E6.

RELATERTE BØKER