Ute!

Ute! - André Horgen, Merete Lund Fasting, Torbjørn Lundhaug, Leif Inge Magnussen, Ketil Østrem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Horgen, Merete Lund Fasting, Torbjørn Lundhaug, Leif Inge Magnussen, Ketil Østrem
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Ute!.pdf
ISBN
5013697101111

BESKRIVELSE

Ute! Friluftsliv - pedagogiske, historiske og sosiologiske perspektiver bidrar til forskningsbasert kunnskap om friluftsliv. Antologien åpner for perspektiver på sammenhengen mellom friluftsliv og dannelse, i lys av filosofi, lek og læring. Den plasserer friluftslivet i en undervisningskontekst innenfor veiledningstradisjonen, i kroppsøvingsfaget og i det naturbaserte reiselivet. Boka undersøker flere friluftslivsfaglige temaer relatert til aktivitetsdeltakelse, sikkerhet, opplevelse og motivasjon.

Ute er dannet som en variant av Uta, en gammelhøytysk form av Oda, som er en kortform av navn med navneleddene *auþa-«eiendom» eller *ôþela «farsarv». Ute kan også være dannet som en feminin form av Udo, som er en tysk maskulin form av Oda..

I nettbutikken selger vi imidlertid kun noen få produkter hvor vi er prisledende i Norge. Vi drive UTE Bestill abonnement på utemagasinet.no.

RELATERTE BØKER