Hemmeligheter fra Gud

Hemmeligheter fra Gud - Shawn Bolz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Shawn Bolz
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Hemmeligheter fra Gud.pdf
ISBN
5990128592115

BESKRIVELSE

Du kan bli kjent med Guds hemmeligheter og bruke denne kunnskapen til å forandre verden rundt deg!I denne boken gir Shawn Bolz oss del i historier, tanker og en bibelske forståelse som kan gi oss større forståelse av Guds hemmeligheter. deler sine historier, tanker og bibelske forståelse som kan gi deg nøklene til Guds hemmeligheter. Folk har betalt millioner av kroner for informasjon og innføring i områder som forretningsdrift, økonomi og politikk. Gud har svaret og han har gjort sine hemmeligheter tilgjengelig for den enkelte troende som lever i nært fellesskap med ham. Hemmeligheter fra Gud forteller hvordan: få innblikk i Guds dype kunnskap og visdom, dele Guds tanker, inspirere og dele Guds tanker og drømmer med andre, bruke kunnskapsord i dagliglivet, få del i Guds kjærlighet til hele hans skaperverk, inkludert deg selv.Guds hemmeligheter er formidlet gjennom kunnskapsord som er en av de mest misforståtte gavene. Legg ut på reisen med Shawn når han forteller om denne gaven på en måte du lett kan relatere til. Få et nytt perspektiv på Guds ledelse for arbeid, hjem og samfunnssituasjon. Gud ønsker at du skal oppdage hans hemmeligheter. Det vil forandre deg og verden rundt deg.Shawn Bolz har gjort det igjen: Han følger opp den viktige boken om 'Å høre Guds stemme', med denne nye boken som handler om åpenbaringsgaver og spesielt bruken av kunnskapsord. Vektleggingen på å ikke handle i selvpålagt prestasjon i bruken av gavene, men heller fokusere på relasjonen til Jesus og til mennesker omkring oss er nydelig lesning. Bolz peker på den modenhet som skapes der kjærlighet og visdom danner identitet og trygghet i en interaksjon og samtaleform med Den hellige ånd og mennesker i nådegavebruken. Sterkt anbefalt for alle som søker ny kunnskap og innsikt til å vokse i den profetiske tjenesten! - ASBJØRN SIMONNES, PhD, Dosent ved Høgskulen i Volda og daglig leder i Oase

27 For dem ville Gud kunngjøre hvor rik på herlighet dette mysteriet er blant hedningefolkene, det er: Kristus i dere, håpet om herlighet. Pauls delte hans åpenbaring i Kolosserbrevet 1: 26-27. Sammen med Eli Rygg har hun skrevet en bok om gode og vonde berøringer og gode og vonde hemmeligheter.

Derfor er det svært viktig å lese Bibelen og bygge inn troen gjennom den hellige ånd slik at alt som er skrevet i Bibelen blir levende og virksomt og får betynding. Frimureriets Hemmeligheter. Avsløringer bygget på autentisk materiale fra de beslaglagte frimurerarkiver i Oslo, m.m.

RELATERTE BØKER