Når regnet faller

Når regnet faller - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Når regnet faller.pdf
ISBN
8790210378543

BESKRIVELSE

Oppgjørets time er kommet. Krigen er over, og Norge er igjen et fritt land. Men gleden over at det endelig er fred, blandes med sorg - og for noen et ønske om hevn. - Krigen er over, kan vi ikke bare legge den bak oss og bygge opp igjen det som er ødelagt? Hevn fører aldri til noe godt. Marie så lenge på Julie før hun svarte. - Når du får høre mer om hva Günther og Svanhild har bedrevet i alle disse årene, tror jeg du vil endre mening om dem.

Da han kom hjem gjorde han klar en løkke i hagen for å ta sitt eget liv. Kvinner faller oftere enn menn. I cirka fem prosent av tilfellene ender fallet i et brudd, vanligvis i håndleddet, hoften eller i ryggen.

- Krigen er over, kan vi ikke bare legge den bak oss og bygge opp igjen det som er ødelagt? Når regnet faller (Ebok) av forfatter Anne Marie Meyer. Serieromaner.

RELATERTE BØKER