Sommeren ved havet

Sommeren ved havet - Harriet Evans | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harriet Evans
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Sommeren ved havet.pdf
ISBN
2844957199961

BESKRIVELSE

Ekteskapet mellom det glamorøse skuespillerparet Tony og Althea Wilde fremstår som perfekt. De har suksess på hver sin kant, lever et luksusliv i London og har to skjønne barn. Hvert år reiser familien på lange, vidunderlige ferier til sommerhuset i Dorset, hvor de holder overdådige selskaper og er vertskap for utallige venner. Men en sommer dukker den ensomme ungjenta Maddie opp, og det forandrer alt. For av ukjente grunner tar Tony henne under sine vinger, og familien forstår at fortiden er i ferd med å innhente ham.

Hun har en jobb som jordmor, som hun elsker. Hun nyter single-tilværelsen, men hun føler likevel også at det er på tide med en forandring, og kanskje et drag av sjøluft? Du kan leie hytte på Sørlandet og oppleve fantastiske skjærgårder, eller leie hytte i andre deler av Norges langstrakte, flotte kystlinje.

159,-Veil. pris: 179,-Spar: 20,-Ekteskapet mellom det glamorøse skuespillerparet Tony og Althea Wilde fremstår som perfekt.

RELATERTE BØKER