Alle barn kan lykkes

Alle barn kan lykkes - Sofie Münster | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Münster
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Alle barn kan lykkes.pdf
ISBN
9402877244969

BESKRIVELSE

Talent og evner er ikke noe medfødt som bare skal oppdages, men noe man kan dyrke fram og velge bevisst. Man kan øve seg på å bli dyktig til noe, blant annet ved å lære seg selvkontroll og å ta gode avgjørelser. Sofie Münster gir deg enkle og konkrete verktøy som du kan bruke med barna, alle er basert på ny og banebrytende forskning på hvordan barn kan bli dyktige til noe, og lykkes i skolen og livet.

Man kan øve seg på å bli dyktig til noe, blant annet ved å lære seg selvkontroll og å ta gode avgjørelser. Sofie Münster gir deg enkle og konkrete verktøy som du kan bruke med barna, alle er basert på ny og banebrytende forskning på hvordan barn kan bli dyktige til noe, og ... Man kan øve seg på å bli dyktig til noe, blant annet ved å lære seg selvkontroll og å ta gode avgjørelser.

Sofie Münster gir deg enkle og konkrete verktøy som du kan bruke med barna, alle er … LES MER basert på ny og banebrytende forskning på hvordan barn kan bli dyktige til noe, og lykkes i skolen og livet. Vi vil dette med skolen: Gi gratis skolemat til alle barn i grunnskolen.; Innføre gratis SFO - i første omgang for alle seksåringer.; Innføre en lese-, skrive- og regnegaranti: Elever som ikke har tilfredsstillende nivå på lese-, skrive- og regneferdigheter etter 2. klasse, skal få enda tettere oppfølging.; Ansette 3000 flere lærere med mer tid til hver enkelt elev. Kjøp Alle barn kan lykkes fra Cappelendamm Talent og evner er ikke noe medfødt som bare skal oppdages, men noe man kan dyrke fram og velge bevisst.

RELATERTE BØKER