Anleggsmaskinføreren; prosjekt til fordypning

Anleggsmaskinføreren; prosjekt til fordypning - Øyvind Kvaal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Kvaal
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
Anleggsmaskinføreren; prosjekt til fordypning.pdf
ISBN
8573685602651

BESKRIVELSE

Denne boka tar spesielt for seg anleggsmaskinførerfaget og de kompetansemål på Vg3 som må danne utgangspunkt for ditt arbeid innenfor yrkesfaglig fordypning. En god del utstyr som hører inn under faget, er også beskrevet sammen med en rekke arbeidsoppgaver.

I tillegg har du 12 timer i uka med felles allmenne fag som danner grunnlag for god yrkesutøvelse: Norsk, engelsk, matematikk, naturfag og kroppsøving. En anleggsmaskinfører utfører varierte arbeidsoppdrag med ulike typer anleggsmaskiner og tilleggsutstyr. Anleggsmaskinførerfaget skal bidra til å dekke samfunnets behov for vedlikehold og utbygging av landets infrastruktur.

Det er likevel vanskelig å se for seg at prosjekt til fordypning skal kunne gjen-nomføres på en god måte uten en tett dialog mellom skolen og arbeidslivet. Prosjekt til fordypning skal gi elevene på Vg1 og Vg2 mulighet til å prøve ut lærefag og yrker tidlig i opplæringen. Fafo har evaluert hvordan prosjekt til fordypning har fungert under innføringen av Kunnskapsløftet. I våre programfag; produksjon, prosjekt til fordypning og tegning/bransjelære vil du få en bredere og dypere innsikt i bygg- og annleggsteknikk.

RELATERTE BØKER