Der fire veier møtes

Der fire veier møtes - Tommi Kinnunen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tommi Kinnunen
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Der fire veier møtes.pdf
ISBN
1753540587601

BESKRIVELSE

I ei lita bygd i det nordlige Finland skiller den unge jordmora Maria seg ut og blir gjenstand for folkesnakk. Hun er selvstendig, forsørger seg selv, og får datteren Lahja utenfor ekteskap. Senere får også Lahja et barn utenfor ekteskap. Men hun ønsker ikke å leve livet alene, slik som moren, og gifter seg med Onni. Etter andre verdenskrig vender Onni hjem som en helt. Men han finner seg ikke til rette i ekteskapet, og søker seg stadig vekk. Mange år senere bor Lahja alene i det store slektshuset sammen med yngstesønnen og hans familie - i et hus der alt forblir usagt. Til slutt blir det svigerdatteren Kaarina som finner svarene på familiens mange fortielser og løgner. I denne originale og sterke finske slektsromanen skildres Maria, Lahja, Kaarina og Onnis liv fra 1890-årene og nesten fram til i dag med en sjelden innlevelse og kraft. På sinnrikt sett viser den fram de rommene vi bygger for oss selv, for familiene og drømmene våre.

Hun er selvstendig, forsørger seg selv, og får datteren Lahja utenfor ekteskap. Også datteren Lahja får et barn utenfor ekteskap. Mine tanker om Der fire veier møtes: Dette er nok enda en av disse romanene jeg har lest for en god stund siden, men ikke omtalt rett etter lesing/lytting - jeg har litt notater å holde meg til - likevel - jeg føler at jeg bør skjerpe meg litt med dette å skrive om en roman rett etter at den er lest. Kjøp Der fire veier møtes fra Bokklubber Finsk slektsroman med handling fra 1890-årene og frem til vår tid.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Der fire veier møtes av Tommi Kinnunen (ISBN 9788253039169) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER