Du ser sliten ut; hvordan vi takler utbrenthet

Du ser sliten ut; hvordan vi takler utbrenthet - Torbjørn Børte, Gerd-Ragna Bloch Thorsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Børte, Gerd-Ragna Bloch Thorsen
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Du ser sliten ut; hvordan vi takler utbrenthet.pdf
ISBN
2126479521005

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i hva det vil si å være utbrent, årsaker til at man kan bli utbrent og hvordan man kan unngå å bli utbrent. Den er blitt skrevet ut fra nært kjennskap til mennesker som har gått på en smell, og inneholder eksempler. Boken er ikke ment som noen utfyllende lærebok, men som en håndbok for den enkelte arbeidstager, omgivelsene og for ledere som vil være i forkant av problemet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788292023075 Du ser sliten ut; hvordan vi takler u ... Du ser sliten ut; hvordan vi takler utbrenthet Torbjørn Børte, Gerd-Ragna Bloch Thorsen (Heftet) Tips en venn 105 kr Antall .

- Å være sliten er ikke det samme som å være utbrent. Er du sliten så er det det beste. ...

RELATERTE BØKER