Etterskjelv

Etterskjelv - Arne Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Dahl
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Etterskjelv.pdf
ISBN
7611427156009

BESKRIVELSE

August 2005. En t-banevogn blir sprengt i Stockholm, og mennesker dør. Da en terroristgruppe, som viser seg å bestå av innvandrergutter, påtar seg skylden for ugjerningen, virker det klart at terrorismen har nådd Skandinavia.Men smellet får mange etterskjelv. A-gruppen får ansvar for en del av etterforskningen, og Kjerstin Holm og hennes mannskap merker illevarslende vibrasjoner på helt andre steder enn de hadde ventet seg.Hver enkelt i A-gruppen jobber som besatt - men finnes det en grense for hvor involvert man kan bli i kriminalitet? Hvordan forandres man i konstant kontakt med forbrytere? Hvor mye blir igjen av følelsene for det vanlige, hederlige livet, det man er satt til å bevokte, når man stadig konfronteres med dem som vil knuse det? Hvor forherdet kan man bli, og hva skjer med ens lojalitet?A-gruppens åttende sak er en grufull ferd inn i terrortrusselens og kulturkollisjonens urovekkende verden. Arne Dahl i sitt ess.

Etterskjelv er mindre jordskjelv som forekommer etter et større jordskjelv (hovedskjelv) innenfor det samme området i timer, dager og uker etter hovedskjelvet. Etterskjelv er den svenske regissøren Magnus von Horn (f. 1983) sin spillefilmdebut.

Da dannes det en forkastning, eller mer vanlig, en allerede eksisterende forkastning beveger seg slik at berget på den ... FILM: «Etterskjelv» åpner med at hovedpersonen John slippes ut fra en ungdomsanstalt. Før han reiser får han en lang klem av en av de ansatte, som åpenbart er bekymret for hvordan det skal ... Kraftig etterskjelv.

RELATERTE BØKER