Finn ditt hovedchakra

Finn ditt hovedchakra - Stephanie S. Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephanie S. Larsen
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Finn ditt hovedchakra.pdf
ISBN
5210495118903

BESKRIVELSE

Vi kommer til verden med en sterkere tilknytning til ett av våre syv chakraer, med en dominant vibrasjon i og rundt oss. Dette er ditt hovedchakra, sier Stephanie S. Larsen, den primære energien du ledes av, og som definerer hvem du er. Vet du hvilket som er ditt hovedchakra og din veiviser gjennom livet? Når du oppdager det, får du et unikt verktøy til å finstemme og styre energien din og en uvurderlig hjelp til å utforske din kraft i relasjon til andre.

Stephanie S. Larsen; Ole Gorseth Augestad (Oversetter) Les utdrag Vi kommer til verden med en sterkere tilknytning til ett av våre syv chakraer, med en dominant vibrasjon i og rundt oss.

For å hindre smitte, oppfordrer vi til å kommunisere med oss på nav.no fremfor å oppsøke NAV-kontorene. Det er NAV-kontorer i alle bydeler i Oslo.

RELATERTE BØKER