Kunsten å elske ballett

Kunsten å elske ballett - Ellen Wilhelmsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Wilhelmsen
DIMENSJON
4,45 MB
FILNAVN
Kunsten å elske ballett.pdf
ISBN
4880641740830

BESKRIVELSE

Kunsten å elske ballett er en guide inn i ballettens fascinerende verden - en bok for alle som ønsker å bli kjent med den store rikdommen av uttrykk innen scenisk dans. Boken gir et innblikk i hva som hva som driver danserne, arbeidet bak en forestilling og det særegne ved denne kunstformen. I tillegg gir den en oversikt over ballettens historie. Dette er en rikt illustrert manual for ballettforståelse og en åpen dør til store opplevelser.

En never ending story. Hva betyr det å elske en annen? Hva skjer når vi snakker om den seksuelle akten- det å elske? Er det mulig å oppdage noe nytt hos en selv og hos den andre når elskovshormonene får fritt spillerom? Kunsten å leve, kunsten å elske, kunsten å si farvel...

Kunsten å elske: Kunsten å elske henveder seg til alle mennesker som lever i et parforhold - enten dere har utfordringer å løse sammen eller ønske å styrke nærheten dere allerede har. Dette er en bok som kan få deg til å se deg selv og ditt eget parforhold med helt nye øyne.

RELATERTE BØKER