Løsningen av linear B

Løsningen av linear B - John Chadwick | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Chadwick
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Løsningen av linear B.pdf
ISBN
7938208968533

BESKRIVELSE

Historien om hvordan Michael Ventris i 1950-årene løste språkgåten linear B har blitt en legende. Den begynte allerede da den unge språkbegavelsen (som kjøpte sin første bok om de egyptiske hieroglyfene allerede som syvåring) 14 år gammel overvar et foredrag av gresk-arkeologiens grand old man, Arthur Evans.Den minoiske høykulturen på Kreta gikk under i 1450 f.Kr. Under de mange utgravningene fant man flere skriftsystemer som ingen klarte å tolke, blant dem linear B. En skriftgåte der både det underliggende språket og skrifttegnene er ukjent, representerer den aller største utfordring. Det var den unge arkitekten og jagerflygeren Ventris' usedvanlige visuelle hukommelse og hans sans for struktur og systematikk, kombinert med kryptologiske metoder foredlet under andre verdenskrig, som gjorde at han til slutt forstod hvilke fonetiske verdier de ulike tegnene hadde, og at det underliggende språket var arkaisk gresk.Ventris døde ved en tragisk ulykke kort etter, og boka er skrevet av hans kollega og venn, greskeksperten John Chadwick.

b 1 har estimert standardavvik SE b1 b 0 har estimert standardavvik SE b0 Estimat ∓ t* SE estimat t* er kritisk verdi i t(n - 2)-fordelingen med areal C mellom ... Ingeniør Habberstad AS løser utfordrende oppgaver innen vanntetting av betong og konstruktive reparasjoner av betongkonstruksjoner. Dersom b = 1 får man en rett linje gjennom origo, med stigning en. Legg merke til at f(1) = a, fordi 1b er 1 uansett b - verdi.) Dersom 1>b>0 vokser funksjonen raskest for små verdier av x, for så å avta noe (avhengig av b).

[2] Personvern og cookies. Fredriksstad Blad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data.

RELATERTE BØKER