Revolusjon i vitenskapen

Revolusjon i vitenskapen - Ervin Laszlo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ervin Laszlo
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
Revolusjon i vitenskapen.pdf
ISBN
2367529186800

BESKRIVELSE

Ervin Laszlo samler trådene fra kosmologi, kvantefysikk, biologi og bevissthetsforskning. Han gir oss et intenst fascinerende bilde av oss selv og vår egen utvikling i et univers og et kosmos som er givende, stimulerende og ikke minst meningsfylt. Han gir oss en innfallsport til en helhetlig og vitenskapelig basert virkelighetsforståelse, med dyptgripende betydning for oss.

Kjøp. Vitenskap og åndelig praksis ... Vitenskap er en kumulativ virksomhet, altså store vitenskapelige oppdagelser bygger gjerne på arbeid gjort av andre vitenskapsmenn i fortiden.

Vitenskap og åndelig praksis ... Vitenskap er en kumulativ virksomhet, altså store vitenskapelige oppdagelser bygger gjerne på arbeid gjort av andre vitenskapsmenn i fortiden. Eks newton med Kepler og Galilei.

RELATERTE BØKER