Dette forandrer alt; kapitalismen mot klimaet

Dette forandrer alt; kapitalismen mot klimaet - Naomi Klein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naomi Klein
DIMENSJON
9,24 MB
FILNAVN
Dette forandrer alt; kapitalismen mot klimaet.pdf
ISBN
9948127808453

BESKRIVELSE

Glem alt du trodde du visste om global oppvarming - det handler ikke om karbon, det handler om kapitalisme. I sin skarpeste bok så langt behandler Naomi Klein den største trusselen menneskeheten har stått overfor: klimakrisen. På sin slagkraftige og vel-funderte måte viser hun hvordan vårt økonomiske system er i krig med jordkloden. Handelen med klimakvoter fungerer dårlig, vi er fremdeles altfor avhengige av fossil energi, og privatforbruket er høyere enn noensinne. Kapitalismen har spilt fallitt, skriver Klein, og løsningene på klimaproblemene kan ikke komme fra de samme profittdrevne aktørene som skapte dem i utgangspunktet. Men det er grunn til optimisme - hvis vi klarer å tenke helt nytt. Skal vi redde planeten, må vi ta tilbake lokaldemokratiet, bryte markedsfundamentalismens hellige regler og ikke minst: tenke radikalt annerledes rundt jordas ressurser og hvordan vi fordeler dem.

Kjøp boken Dette forandrer alt av Naomi Klein (ISBN 9788249516391) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

I tiden fra vi målte innovasjonsarbeidet fram til nå har koronaviruset snudd opp ned på alt. - Som styreleder blir jeg stolt og glad av å se hvor mye bra arbeid som skjer ute i kommunene. Naomi Klein: - Dette forandrer alt, kapitalismen mot klimaet.

RELATERTE BØKER