Er du med på leken

Er du med på leken - M.J. Arlidge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
M.J. Arlidge
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Er du med på leken.pdf
ISBN
9346890925635

BESKRIVELSE

Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet. For etterforsker Helen Grace er flammene et varsel om en menneskelig ondskap hun aldri hittil har møtt. Pyromani er fryktinngytende nok, men dette handler om noe mer - om nøye planlagte mordbranner. Men hva er sammenhengen? Hva er det som driver gjerningspersonen? Og hvem blir neste offer? Dette er den fjerde boken i Helen Grace-serien.

Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet. du kan furte over å tape en basketball kamp, eller tape penger på børsen, men sånn er leken, enten taper du eller så vinner du og av den grunn må du tåle smerten hvis du taper.

Kjøp boken Er du med på leken av M.J Arlidge (ISBN 9788241913402) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER