Fortellinger fra livet

Fortellinger fra livet - Stephen Grosz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stephen Grosz
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Fortellinger fra livet.pdf
ISBN
4308650403440

BESKRIVELSE

Vi er alle historiefortellere, i eget og andres liv, men av og til går ikke historiene opp, de bryter sammen eller slutter å gi mening. For psykoanalytikeren Stephen Grosz er dette et fundamentalt trekk ved det å være menneske - å fortelle, samtale, lytte og forstå. Men livet kan ta en dramatisk vending; kjærligheten tar slutt, en livsløgn tar overhånd, praktiske livsforhold virker uoverstigelige, en sorg er ikke til å bære. For Grosz er alle disse situasjonene muligheter til å miste seg selv, men også et utgangspunkt for å finne seg selv.Fortellinger fra livet er en 50 000 timer lang samtale destillert ned til 200 sider lettfattelig og formidlende prosa. Fri for fagsjargong leverer Grosz et konsentrat av livshistorier det er lett å kjenne seg igjen i, og som man blir litt klokere av å ha lest.

Produktinformasjon. Fortellinger fra livet. dypt forbundet med hverandre - det finnes ingen forandring uten tap - er tap et gjennomgangstema i denne boken.

2,- NOK Hvis du ikke har tid til å følge budrunden aktivt, kan du ... Kjøp Fortellinger fra livet fra Norske serier For Stephen Grosz er vi alle historiefortellere, i eget og andres liv. Dette er et fundamentalt trekk ved det å være menneske - å fortelle, samtale, lytte og forstå.

RELATERTE BØKER