Harde fakta

Harde fakta - Frode Thuen, Bent Sofus Tranøy | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Thuen, Bent Sofus Tranøy
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Harde fakta.pdf
ISBN
5801891165649

BESKRIVELSE

Psykologisk teori og forskning kan gi innsikt i noen av livsutfordringene man ofte står overfor midtveis i livet. Ikke minst knyttet til samliv og sorg, men også til det å leve et godt og meningsfullt liv. I et overflødighetshorn av livserfaring dykker Thuen og Tranøy ned i studier som har vært med å forme vår kollektive selvoppfatning, og de har funnet fram til studier der forskere gikk nye veier i jakten på menneskesinnets hemmeligheter.

2:12 SMAKEBIT 1 låter, 2 minutter. Utgitt May 1, 2019 ... Harde fakta; Harde fakta.

Justisminister Grete Faremo orienterer Stortinget om oppfølgingen av 22.juli-rapporten tirsdag. Harde fakta og morsomme kuriosa om traktorsalget 2019. Slik fordeler traktormerkene seg utover det ganske land I år som i fjor, kjemper John Deere, Valtra og Massey Ferguson om å være Norges største traktormerke.

RELATERTE BØKER