Kjærlighet er alt du trenger

Kjærlighet er alt du trenger - Lizzie Cornwall | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lizzie Cornwall
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Kjærlighet er alt du trenger.pdf
ISBN
9164346662433

BESKRIVELSE

Hjertefølte sitater for kjærester med stjerner i øynene. Kjærligheten er en gave, et eventyr, en opplevelse med tusen sider - det er den som får verden til å fungere, så hvorfor ikke spre litt av dens glede her og nå? Her får du en bok fullpakket med sitater som lar deg kjenne forelskelsens sødme på sekunder.

ISBN: 9788230214282 År: 218 Innbinding: Stivperm Språk: Bokmål Forfatter: Summersdale . Hjertefølte sitater for kjærester med stjerner i øynene ... "Alt du trenger er kjærlighet," sang The Beatles, og hvordan vi skulle ønske det var sant! Vi trenger også sannhet, som er et ord-symbol som beskriver den essensielle "oversettelsen" av Love, kapital L, for spesifikke applikasjoner.

Og Kjærlighet overfører gjennom et spesielt medium: pneumaplasma. Alt du trenger er kjærlighet. Av Mona Larsen Journalist i Dagsavisen , 735 innlegg .

RELATERTE BØKER