Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear

Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear.pdf
ISBN
2925791793766

BESKRIVELSE

Prøver, undersøkelser og ettersyn som er angitt i denne kontrollbok er basert på kravene i ILO-konvensjon nr. 152 og rekommandasjon nr. 160. De er ment å sikre at løfteinnretninger på skip før de tas i bruk blir sertifisert av en sakkyndig person godkjent av vedkommende myndighet og at de fortsetter å være i forsvarlig arbeidstilstand. Kontrollbok for løfteinnretninger og løse redskaper skal føres på formular foreskrevet av vedkommende myndighet under hensyntagen til denne modell som anbefales av Det internasjonale arbeidsbyrå. Denne kontrollbok og tilhørende sertifikater skal føres og være tilgjengelig for enhver person som er bemyndiget av vedkommende myndighet. Kontrollboken og sertifikatene for redskap som for tiden befinner seg om bord på skipet skal oppbevares minst fem år etter dato for siste innførsel. Boken er tospråklig; norsk og engelsk Merverdiavgift kommer i tillegg.

Skickas om 1 vardag. Köp boken Kontrollbok for løfteinnretninger og laste- og losseredskap på skip = Register of ships' lifting appliances and cargo handling gear (ISBN 9788207020175) hos Adlibris.

bilheiser og løfteplattformer for biler med tilgjengelighet for personer. rulletrapper og rullende fortau Gatens magi er en flott bok.

RELATERTE BØKER