Læring gjennom stimulerende samspill

Læring gjennom stimulerende samspill - Geir O. Halland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir O. Halland
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Læring gjennom stimulerende samspill.pdf
ISBN
9353809088487

BESKRIVELSE

Denne boka presenterer en plattform for å etablere felles forståelse av sentrale vilkår for effektiv læring studenter og lærere imellom. Boka presenterer sentrale sider ved læring, motivasjon, veiledning, kommunikasjon, didaktikk, ledelse av læring, vurdering og utvikling av læringskvalitet. Bokas grunnleggende perspektiv er veiledning, og den er skrevet for "ikke-pedagoger" i teoretisk betydning av begrepet pedagogikk. Det betyr at boka ikke forutsetter at leseren har formell pedagogisk kompetanse. Boka er full av gode eksempler hentet fra universitet, høyskole og opplæring i arbeidslivet, men representerer samtidig praktisk pedagogikk på en måte som er relevant for alle som jobber med undervisning og læring. Den er i første rekke skrevet for lærere og læringsassistenter i høgskole- og universitetssektoren, og forfatteren henter mange eksempler fra hverdagen til lærere og læringsassistenter. Geir O. Halland er tilknyttet Institutt for lærerutdanning ved NTNU der han arbeider med pedagogisk utviklingsprogram for vitenskapelig ansatte og opplæring av læringsassistenter. Han er også mye brukt på personalseminarer og planleggingsdager og har skrevet flere bøker innenfor veiledning, vurdering, didaktikk og voksenopplæring.

Barnehagen skal introdusere nye situasjoner, temaer, fenomener, materialer og redskaper som bidrar til meningsfull samhandling. Lekbasert læring framhever både fri lek og veiledet lek som to former for lek som er særlig viktige. Det er stor enighet både blant forskere og i praksisfeltet om at barn i barnehagen lærer best gjennom lek, og at de ikke skal utsettes for ensidig instruksjon fra voksne. Læring gjennom stimulerende samspill av Geir O.

Oppgavens problemstilling tar utgangspunkt i de betraktninger som er foretatt innledningsvis i og er som følger: Læring gjennom stimulerende samspill: veiledning, vurdering og ledelse ISBN 9788245002133, 2004, Geir O. Halland Fra 100,- Kjøp Selg Gjennom leken er barna i samspill med andre barn, og her finner det sted mye læring.

RELATERTE BØKER