MIO observasjonsark

MIO observasjonsark - Elin Reikerås, Hilde Skaar Bergsmo, Tone Dalvang | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Reikerås, Hilde Skaar Bergsmo, Tone Dalvang
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
MIO observasjonsark.pdf
ISBN
5949387446324

BESKRIVELSE

MIO, Matematikken - Individet - Omgivelsene, observasjonsark 2.utg.MIO er et observasjonsmateriell for å observere matematikkutvikling hos barn i barnehagealder.Materiellet kan brukes for å:- støtte arbeidet med fagområdet: Antall, rom og form i Rammeplanen- bidra til kompetanseutvikling gjennom observasjon og refleksjon i personalet-fange opp barn som trenger mer oppfølgingMateriellet består av en praktisk håndbok og to observasjonsark:-et skjema for å observere barnets matematikk-et skjema for å observere personalets samhandling og samtaler med barnaFor å tilrettelegge for hvert enkelt barn, er det nødvendig å vite en del om barnets matematiske utvikling. Dette gjelder både barn med god utvikling og de som trenger å følges ekstra opp. Det er også nyttig å foreta mer systematiske observasjoner, og da kan MIO observasjonsark 2. utgave være til hjelp. Skjemaet brukes for å observere det enkelte barns matematikk og er revidert i tråd med Rammeplan for barnehagen (2017).Observasjonspunktene i 2. utgaven er de samme som i forrige utgave, men eksemplene er bearbeidet språklig og oppdatert.MIO observasjonsark 2.utgave, selges i pakker på 20 eks.I pakken med observasjonsskjemaer ligger det også en plakat over sentrale matematiske ord, fargerikt illustrert.

Her er den nye utgaven av observasjonsmateriellet MIO. Den nye utgaven er endret i tråd med rammeplan for barnehage (2017) Barn lærer gjennom lek og samhandling.. MIO, Matematikken - Individet - OmgivelseneHer er den nye utgaven av observasjonsmateriellet MIO.

Hilde Skaar Bergsmo, Tone Dalvang og Elin Reikerås. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER