Opp i røyk

Opp i røyk - Torkjell Berulfsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkjell Berulfsen
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Opp i røyk.pdf
ISBN
1582358937970

BESKRIVELSE

I denne boken forteller Torkjell Berulfsen med betydelig kunnskap og underholdende anekdoter fra tobakkens mangfoldige historie.Tobakk har alltid vært forbundet med hvile. I følge en indiansk legende kom tobakksplanten til verden da en guddommelig kvinne tok en pust i bakken etter å ha forvandlet jorden til en paradisisk hage. Siden har mennesker røkt, tygd og sniffet tobakk i ledige stunder og av høyst ulike grunner. I Opp i røyk forteller Torkjell Berulfsen med betydelig kunnskap og underholdende anekdoter fra tobakkens mangfoldige historie, og mennes kets uhelbredelige sans for røyk og snus. Det er en reise i europeisk kulturhistorie fra Christopher Columbus oppdaget tobakken til all verdens røykeforbud. Gjennom seks frittstående kapitler gir han en rik skildring av tobakkens underfundige ferd og menneskets merkverdige bruk av den i form av pipetobakk, tørr og våt snus, rullings og filtersigarett, sigar utblandet med cannabis.

Betydningen av gå opp i røyk. Norsk oversettelse av gå opp i røyk.

Informasjon om gå opp i røyk i gratis engelsk online ordbok og leksikon. gå opp i røyk. Opp i røyk Roger Granelli (Innbundet) Tips en venn 198 kr Antall .

RELATERTE BØKER