Plantelære

Plantelære - Berit Viken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Viken
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Plantelære.pdf
ISBN
6003446000870

BESKRIVELSE

Denne boken tar blant annet for seg plantenes ytre og indre bygning, plantenes livsprosesser, vekstfaktorer, planteavl og formering, plantevern, skadegjørere, fôrvekster, poteter, grønnsaker på friland, plantedyrking i regulert klima, og frukt- og bærdyrking. Det er oppgaver etter hvert kapittel. Med stikkord.

Boka presenterer grunnleggende kunnskap om planter og tar for seg produksjon av noen av de vanligste kulturplantene i Norge: Korn og oljevekster, fôrvekster, poteter, grønnsaker på friland, plantedyrking i regulert klima, fruktdyrking, bærdyrking og fremmede arter i norsk natur. Grunnlaget for plantevekst, generell plantelære, stell av planter, forvekster, matvekster, dyrking og konservering av planter, næringsstoff og gjødsling, gjødselplanlegging og plantevern. Husdyr Fôrmiddel og fôrrasjoner, fôringslære generell del, anatomi og fysiologi, foring og stell av husdyr, avlslære, brunst og brunstkontroll, lover og forskrifter i husdyrholdet og sykdomslære. Finn synonymer til latterlig og andre relaterte ord.

Boka presenterer grunnleggende kunnskap om planter og tar for seg produksjon av noen av de vanligste kulturplantene i ... Pris: 579,-. heftet, 2011.

RELATERTE BØKER