Under mistanke

Under mistanke - Martine Strømsnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martine Strømsnes
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Under mistanke.pdf
ISBN
4849061857494

BESKRIVELSE

Nyheten om Gustav Jensens brå død ryster hele jernbaneanlegget. Ikke minst Maiken, som frykter å bli avslørt. Lensmannen etterforsker saken, og kan bli oppsøkt av det ukjente vitnet i skogen. Hvem var den mystiske mannen med rallarhatten som så hva som hendte?

Omsorgssvikt kan være både utilsiktet og tilsiktet fra omsorgsgiverens side, og er sjeldent et enkelt tegn eller symptom, men et sammensat... Brighton 1957. Politimannen Tony Aaron (Liam Neeson) blir bokstavelig talt tatt med buksene nede sammen med kona til en gangster han er på jakt etter.

Hvem var den mystiske mannen med rallarhatten som så hva som hendte? Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til mistanke. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

RELATERTE BØKER