Vestfoldmat

Vestfoldmat - Edgar Ludl, Steinar Ulrichsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Ludl, Steinar Ulrichsen
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Vestfoldmat.pdf
ISBN
2900782640738

BESKRIVELSE

Denne boka skal friste deg til å tilberede og spise maten som produseres i vårt distrikt! Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer. En er at vi kjenner lokale råvarer bedre og vet hvordan de skal behandles. Som for eksempel at det lønner seg å bruke en spiseskje sukker for hver liter vann når du koker Vestfold-asparges! Lokale råvarer er dessuten ferskere enn importert mat. Det er gourmetkokken Edgar Ludl som har komponert oppskriftene. Ludl er opptatt av spennende mat som er sunn og enkel å tilberede. Boka gir deg informasjon om hvor du skal få tak i de lokale råvarene, og oppskriftene inspirerer deg til et mer variert, sunt og lokalt kosthold!Steinar Ulrichsen har ført det hele i pennen, mens Olaf Akselsen har fotografert alle rettene.

Forsiden; Lokal litteratur; Vestfoldmat; Viser det ene resultatet. Vestfoldmat - En kulinarisk reise i Vestfold med Edgar Ludl kr 250.

Er det surt ute så koser vi oss med mat inne, er det fint vær ute så koser vi oss med mat ute. Grillen fungerer like godt om det er strålende solskinn eller regn, plussgrader eller minusgrader. Kjøp Vestfoldmat fra Bokklubber Denne boka skal friste deg til å tilberede og spise maten som produseres i vårt distrikt! Det er mange gode grunner til at vi skal velge lokale råvarer.

RELATERTE BØKER